Over ons

about
Wie zijn wij?

Go with Us is een samenwerkingsverband tussen de twee separate bedrijven Go with IT en Go with Vision. Deze bedrijven bieden samen diverse diensten aan op het gebied van IT, communicatie en marketing.

Producten & diensten
 • Website met CMS

  Go with US ontwikkelt voor u een zoekmachinevriendelijke website met Content Management Systeem. Met dit systeem kunt u gemakkelijk de inhoud van uw website (laten) beheren. Go with US kan ook het contentbeheer op zich nemen. Aan het CMS kunnen desgewenst de volgende uitbreidingen toegevoegd worden:
  - Een nieuwsbriefsysteem
  - Een enquêtesysteem

 • MediHUB

  In januari 2013 is Go with US begonnen aan de ontwikkeling van MediHUB. Dit webplatform is bedoeld voor (zelfstandige) paramedici met een praktijk. Door gebruik van dit systeem kunnen de medici gemakkelijk hun administratie, patiƫntendossier en boekhouding bijhouden.

 • IT-oplossingen

  Go with US functioneert voor diverse bedrijven ook als helpdesk c.q. vraagbaak op het gebied van IT. Van infrastructuur binnen het pand tot vragen over mobiele apparaten en e-mail; door de jaren heen hebben wij op veel gebieden de nodige ervaring opgedaan.
  Go with US verzorgt ook voor diverse bedrijven de nieuwsbriefverzending.

 • Grafisch ontwerp & drukwerk

  Wij verzorgen voor veel van onze klanten de grafische ontwerpen. Dit variëert van een websiteontwerp tot het ontwerpen van drukwerk (flyers, banners, visitekaartjes, briefpapier).
  Desgewenst kunnen wij tegen scherpe prijzen het drukwerk verzorgen bij onze vaste leverancier.

 • Fotografie

  Go with US beschikt over professionele fotoapparatuur (Canon FullFrame) en brengt met veel plezier uw wensen op het gebied fotografie in vervulling.

Diensten
Webontwikkeling & SEO
Grafisch ontwerp & verzorgen drukwerk
IT-dienstverlening (infrastructuur & internetoplossingen)
Nieuwsbriefoplossingen (ontwerp & verzending)
Fotografie
Ons team
Jerome Anker
Go with Vision
+31 (0)6 - 232 66 151
jerome@gowithvision.nl
Stefan Frerichs
Go with IT
+31 (0)6 - 34 223 999
stefan@gowithit.nl